Dagje touren zonder arrangement

Zoek je een leuke activiteit als invulling een bedrijfsfeest, personeelsfeest of klanten dag? Of ben jij diegene die een weekendje weg of die gezellige vrienden of vriendinnendag moet organiseren? Ga je trouwen of zoek je gewoon een bijzonder vervoersmiddel, dan ben je bij Sport7Cars aan het juiste adres!

Onze sportieve tweezitter kan je namelijk ook zonder één van onze arrangementen/routes huren.

Het huren van een Westfield kent een kale huurprijs van € 211,- per dag. De tijden waarop wij onze auto’s beschikbaar stellen voor de verhuur zijn tussen 10.00 uur tot en met 20.00 uur, maar in overleg is er veel mogelijk. Per dag kun je 100 kilometer kosteloos genieten van deze snelle sportauto. Rijdt u meer dan 100 kilometer per dag, ook dat is geen probleem, dan geldt er een meerprijs van € 0,31 per kilometer. Het aftanken van de auto verzorgen wij voor u dus daar heeft u geen omkijken naar. U betaalt de brandstof per gereden kilometer. De brandstofvergoeding bedraagt € 0,19 per gereden kilometer, inclusief de vrije kilometers.

Enthousiast? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Besluit je te reserveren, dan ontvang je van ons een huurovereenkomst o.b.v. de door jou opgegeven gegevens. In de week voorafgaand aan de huur ontvang je van ons een factuur van de “kale huur” van onze Westfields.  De kilometervergoeding voor de extra gereden kilometers en de brandstofvergoeding worden achteraf bij je in rekening gebracht. Deze betaal je o.b.v. een nagezonden factuur achteraf per bank, of contant bij het inleveren van de Westfield.

Terug naar het overzicht
© 2019 - Sport7Cars heeft haar website laten maken door Ebbers Media.