De Westfield 1600 Sport Turbo

Ons wagenpark bestaat uit:

Negen Westfield 1600 Sport Turbo auto’s welke je de meest pure rijervaring geven!

De historie van de Westfield gaat nog niet zo heel ver terug. In het voorjaar van 1982, besloot de toenmalig grand-prix coureur, ingenieur en oprichter van Westfield Sportscars, Chris Smith, een replica te ontwerpen welke gebaseerd is op zijn favoriete sportauto de Lotus XI Le Mans. De eerste Lotus is in 1948 ontworpen en gebouwd door ingenieur Colin Chapman. In 1957 bouwde hij de eerste Seven.

Bij de Westfield 1600 Sport Turbo, welke in het najaar van 2009, in productie is gegaan en voldoet aan de Europees gestelde normen, speelt het mee dat men het gewicht van de auto heeft verlaagd door gebruik te maken van een nieuw lichtgewicht chassis en een polyester carrosserie. Dit komt de toch al krachtige motor ten goede en heeft geresulteerd in een super wendbare auto waarbij je alle handelingen meteen voelt en beleeft!

Durf jij het aan? Want, alvorens je je laat zakken en laat inklemmen in de sportieve sportstoelen van deze snelle auto willen wij je wel meegeven dat deze auto totaal anders rijdt als wat je doorgaans gewend bent. De auto heeft achterwielaandrijving, geen stuurbekrachtiging en rembekrachtiging en meer vermogen in verhouding tot het totale gewicht van de auto. Dit is voor de doelgroep die met snelle auto’s kan en wil rijden en geeft je dan de meest pure rijervaring.

Is dit alles geen bezwaar dan levert de Westfield je een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring op. Met deze super gave en snelle sportauto, met bijzonder hoog acceleratie vermogen, trek je heel wat bekijks. Het geeft je een totaal nieuwe kijk op autorijden!

Hebben wij je interesse gewekt en lijkt het je leuk zelf op pad te gaan met één (of meer)  van onze Westfields? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 – 27 87 46 69 of via de mail.

Specificaties
Kleur Wit of oranje
Gewicht 615 kg
Cilinderinhoud 1600 cm3
Vermogen 195 pk
Koppel 250 nM
0-100 km/h 4.7 s
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
© 2019 - Sport7Cars heeft haar website laten maken door Ebbers Media.